Post by verwarbhilretssa on Mar 4, 2022 22:31:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Tap Dash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Tap Dash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok állóképességet kódol ▞▞▞
▞▞▞ Tap Tap Dash 2022 version ▞▞▞
Egy nagy szar fos játék.Lehetetlent nem kéne belerakni.pl.672 és a 690-edik pályát.A 672-őt is 22 csigával sikerült.Le is töröltem.ׄ™
Tap Tap Dash Arkade fdcm
A Tap tap dash egy jó játék, de egy idő után unalmassá válik. 😫😐😐
Nem túl szórakoztató és érdekes, ha látod
"Büszke büszke piros kis madár" 😁
😙 😙 💖💖👍🏻👌🏽👌🏽
Ez egy igazán szórakoztató játék, de egy kicsit nehéz. 😀😏
nagyon jó
Neha idegesito de az ember el van vele.
Jó játék, de ha a sebességszabályozás minden állatnál bizonyos beállítások mellett működne, például a crossy roads többféle állat közül választhat, az nagyszerű lenne. Az offline játék jobbá tenné. Adjon hozzá több szintet a különböző kalandokhoz és hátterekhez.
Tap Tap Dash アーケード obyp
[3D Platformer] Super Bear Adventure Приключенски xik
Ez a valaha volt legszarabb játék, amikor úgy érzik, hogy nyerhetsz, megnehezítik a dolgod
azért adok erre 3 csillagot, mert amikor játszom, egyszerűen kivon a játékból. szóval amikor frissíted, mit csinálsz valójában? ettől eltekintve szórakoztató a játék.Imádom ezt a játékot, annyira szórakoztató és függőséget okoz, de 5 percenként megjelenik egy pufferelő képernyő, és el kell indítanom a játékot, hogy elmúljon, ezért adtam rá 3 csillagot⭐
Ehh, kicsit tetszik, élvezetes, de unalmas. Nincs zene, nincs verseny, nincsenek színpadok vagy színpadképek, minden egyszerű. Félreértés ne essék, remek játékötlet, de sokkal élvezetesebb játék lehetne, ha nem lenne ilyen egyszerű.😑
Utálom a játékot, amit próbálok és próbálok, de nem tudom legyőzni NE JÁTSSZON EZ A JÁTÉK ragequit-ot tartalmazhat, ismétlem, ne töltsd le. #nem játszom újra
nagyon tetszik. Jó sok szint van benne és ez jó. Unaloműző. Gratulálok a készítőknek!😍👍
Igazából csak a reklámok teszik tönkre számomra.
A kezelőszervek szemét, és ha a megfelelő időben koppintok, az állat nem ugrik időben.
Nagyon szeretem a játékot, de amikor elfogytak a csigák és jött egy hirdetés, akkor amikor tévedtem, akkor megérintette a játékot a csigával, hogy kapjak egyet, de nem volt hirdetésem 2 csigáról, de azt mondják, hogy itt nincs hirdetés DE OTT EGY HIRDETÉS KERÜLT SZÁMOM, OLYAN MINT MEGŐRÖLTETT, KIJAVÍTJÁK EZT A JÁTÉKOT, ITA ÍGY MEGŐRÍTETTEK Problémáim vannak, hogy a nyilak közel vannak egymáshoz, még csak nem is tudok dühöngeni, pls javítsd ki ezt a játékot
NE FIZESS A HOZZÁADÁS ELTÁVOLÍTÁSÉÉRT, EZ ÁTVERÉS! Fizetsz érte, és a játék még mindig tele van kiegészítésekkel, és valamilyen okból nem kaphatsz visszatérítést. Nem tudom, hogyan tudják az alkalmazások kirívóan megúszni az embereket, de ez igen.
nem szeretném a segítségét és tanácsát eladni e a nap legjobb időpontját a nap napját a nap napját a tegnapelőtt, de nem tudtam, hogy ugyanazon a napon új üzenet telepítése volt automatikusan el van rejtve szerintem az első alkalommal, amikor dyduududjd az első alkalommal azon tűnődtem, hogy mi a fene a nap a nap a nap a legfontosabb mindenek között Kellemes hétvégét és Michael a nevem a következő linkről egy új üzenethez
Átlagos mennyiségű reklám, és elég függőséget okoz. De nem az a típusú játék, amely sokáig a telefonodon/eszközödön lenne.
Köszönöm. Nehéz és szórakoztató. Tényleg csak játszom ezt a játékot megállás nélkül, és kevesebb, mint 3 nap alatt elérhetem a 100-as szintet. A karakterek csodálatosak. Ez a játék őrült, és szeretem az őrült játékokat, amelyeket így tudok játszani. .Imádom a hátteret minden szinten. Még egyszer köszönöm ezt a játékot
Tap Tap Dash Arkádové wlo
(1000$$$$$$ ft adok hotya le töltöd
vannak olyan hibák a játékban, amikor lefagy néhány másodpercre, majd újra rosszul lesz, adj neki 5 csillagot, ha a szintek közepén lefagy
Tap Tap Dash Arcade nkgh
A fordulatok és ugrások szörnyűek voltak, de nem működött
Ez a legjobb játék, amit valaha játszottam. Nem tudom, miért nincs több ilyen játék. A Google Play nagyon szerencsés, hogy rendelkezik ezzel a játékkal. 247365 egész nap, egész héten egész hónapban egész évben játszanám ezt a játékot, ha tehetném. Ez a játék függőséget okoz, és remek időgyilkos. Teljesen szeretem.
Tetszik, bár vannak nehéz pályák!
De az a baj hogy lekelett törölni a piano tilest
Fasza
a hirdetések tönkretették ezt a játékot
Szép játék....egyszerűnek tűnik, de nagyon nehéznek...jó a reflexnek😆
Imádom ezt a játékot, de egy kicsit félek 😂😅
ok, először is folytatnod kell vagy folytatnod kell az újraindítás helyett, mert újra kell indítanom a legnehezebb részeket és kezdek frusztrált lenni
Ez egy játék, amely megtanítja az embereket egyensúlyozni, és ez egy szórakoztató játék ed do yaaaaaaa
2-3 próbálkozás után, agresszív reklámozás, 30 mp, nem lehet elkerülni, vagy kattintson a Mégse gombra. A játék jó, de lehetetlen, a reklámok megölik ennek a játéknak az élvezetét. Tehát távolítsa el. Basszus! 😥
nagyon szerettem a játékot, de most nagyon szomorú és kíváncsi vagyok, mert miután játszottam ezzel a játékkal egy új eszközön, ugyanazzal a Google fiókkal, az A világban elért haladásomat visszaállították, nincs facebook linkelési lehetőség, az összes feloldott karakterem eltűnt és minden a csiga és a kihagyás gomb is eltűnt, kérem, segítsen megoldani ezt a problémát. Nagyon várom a folytatást, köszönöm.
Nagyon idegesítőek a reklámok
Ez a játék csodálatos! nincs benne sok reklám és nem szereti, hogy különböző karakterek és világok vannak
olyan nehéz játszani, hogy nem tudsz egyenesen menni közel voltam ahhoz, hogy legyőzzem a szintem, meghaltam, ezért tettem egy csillagra
Nem rossz nekem tetszik! !!!!!!!!!!!!!
Imádom a játékot, és minden országban letölthető volt
Kuki