Post by verwarbhilretssa on Mar 4, 2022 22:21:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code zwiększ wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Za dóżo reklama i grafika jest super
To naprawdę dobra gra, więc wolę bawić się nią, jak jeden dzień, przeskoczyć trzy dni, a potem zrobić to ponownie, a może kiedy chcesz, ale i tak to naprawdę dobra gra, jest naprawdę zabawna i zabawna, więc pobierz ją pobierz pobierz zrób to zrób to zrób to zrób to ............
Nie trać czasu. Reklamy. Reklamy.REKLAMY!!! O MÓJ BOŻE REKLAMY! również rozgrywka nie jest dobra. Powtarzalne. Nudy. I szczerze protekcjonalny. Wymaga obejrzenia reklam, aby wybrać prawidłowe odpowiedzi. Ta gra nie zasługuje na twoją porę dnia. To nudne, glitchy i nieznośne. Firma zajmująca się grami twierdzi, że zajmuje się tworzeniem zabawnych, innowacyjnych gier, ale to wyraźnie pokazuje, że tak naprawdę robią to tylko dla pieniędzy.
Uwielbiam tę grę, jest niesamowita, ale ma tylko jeden problem z dodaniem, że w tej grze jest tak wiele dodatków
Jest w porządku. Istnieje wiele reklam i nie ma to dobrego wpływu na dzieci. Na dyżurze, kiedy zatrzymujesz łobuza, możesz go wypuścić, spryskać go gaśnicą lub spryskać wodą.
To najlepsza gra i dodaj muzykę lub dźwięk w tej grze
Gra nie ma sensu i celu zapewnienia jakości
Jego zabawa tylko dodaje, jak większość gier, ale nadal jest to dobra gra!
Nie polecane
Jest fajne ale czy mogliby dodać opcje zmiany na język polski?
Uwielbiam tę grę, ale dodajesz reklamy, aby mieć dostęp do Internetu, ale czy myślisz o nas?
Dobra gra, ale niekończące się reklamy
Ogólnie myślę, że to całkiem fajna gra, nauczy Cię zabawnych faktów, ale jest zbyt wiele reklam, jest reklama po każdym zadaniu i jest naprawdę denerwująca
Epik gra
Naprawdę fajna gra do grania, jeśli jesteś znudzony, więc wypróbuj ją, jeśli wiesz, że ktoś ją widział Ale nie podoba mi się, jeśli ma dużo reklam lol
Jedną z najlepszych gier i jedną z rzeczy, którymi chcę być, jest nauczyciel. Dlatego właśnie lubię tę grę. Jest fajna i staram się być najlepszym nauczycielem, jakim mogę być. Mam nadzieję, że kto kiedykolwiek to czyta lubisz tę grę. Bo tak. 😉.
Teacher Simulator Casual pvz
Świetna Gra
gra jest tak zła, że nie mogę grać w trybie offline, tak wiele reklam nie ma dźwięku, to tylko zła gra stworzona, aby zarabiać pieniądze, nie włożono w to żadnego wysiłku, nie miałbym nic przeciwko reklamom, gdyby to była dobra gra, ale nie powinieneś się wstydzić za to, że robisz te bzdury
Ta gra była fajna na początku, ale jest wiele reklam i możesz oglądać reklamy, aby uzyskać rzeczy, których nie powinieneś oglądać. Na przykład, gdy mówi „powstrzymaj dręczyciela”, aby rzeczywiście powstrzymać dręczyciela, musisz obejrzeć reklamę, to mnie wyrzuca i muszę oglądać reklamę od nowa. Nie poleciłbym całkowitego oszustwa!
Ta gra jest dobra, ale jest dużo reklam, są one również używane na różne sposoby, tak aby podjąć decyzję. Dlatego ogólnie oceniam ją na 3/5, jest to dobra gra, ale nie poleciłbym jej dla zabójców czasu.
Wiecej tych reklam trza bylo najebac
Giera bardzo fajna tylko jest Mały problem, że nie można zmienić na jezyk polski
Changeana❌
Nie znam agielskiego
Super gra ale dajciw język polski
Ta gra jest dobra, ale za dużo reklam pomiędzy
Teacher Simulator Hygge qpi
Noce aplikacja tylko grafika mogła być lepsza
Ta gra jest super ale jest po angielsku
Głupia gra
Zagrałem w tą grę może 10 minut, z czego chcesz (jak nie więcej) poświęciłem na reklamy. Przez niedorzeczną ilość reklam gra jest praktycznie niegrywalna. Sama w gra jest przyjemna i ma potencjał, szkoda, że reklamy reformy całkowicie niszczą.
To dobra gra, ale dzieci stają się coraz mądrzejsze z każdą rundą
Teacher Simulator Казуални hua
Teacher Simulator Priložnostne tas
Ogólnie gra sama w sobie super ale z powodu się zacina i nie darady nic zrobić zrobić to jest po angielsku po pracujcie by się mniej zacinala
Spoko gra
Bardzo lubię tę grę, ale jest w niej coś nie tak, 1. Nie możesz w nią grać offline. 2. Musisz długo uważać, aby uzyskać wyjątkową rzecz. UWAGA: najpierw przeczytaj komentarze przed rozpoczęciem jakiejkolwiek gry. Dziękuję za przeczytanie 😌.
Bo nie da się zrozumieć i daje się źle P
To całkiem zabawne, ale reklamy są denerwujące
To naprawdę dobra gra dla dzieci. Bardzo mi się podoba
Super gra
Gra jest spoko😀
Ok, więc kiedy naciskam "zbierz", to tak, jakbym faktycznie klikał na "potrójny" lub "podwójny" i wysyła mnie prosto do reklamy....Proszę to naprawić, a jeśli to zrobisz, dam 5 gwiazdy
Talking Ginger 2 Zábava aeny
PRZESADA REKLAMAMI, że twórcy chcą zarobić ale kurczę, nie tworzyć i tworzyć w programowaniu, żeby zrobić, aby zrobić naprawę 30 min. Ale ogólnie rzecz biorąc, tylko na to bym zwróciła uwagę.
apka spoko. jak były nachalne reklamy wkurwiają do wyłączcie neta
Bardzo nudna gra, lubię ją, ale nie podoba mi się, jeśli chcę oglądać reklamę, to nie nadchodzi, więc muszę odpuścić dzieciom, gdy moja pensja zostanie obniżona
Ta gra była całkiem dobra, ale mam 3 skargi 1. O wiele za dużo dodaje 2. Kiedy musisz powstrzymać łobuza, musisz obejrzeć dodatek 3. Kiedy powiedział, że 2 dzieci nauczyło się tam lekcji (przepraszam, jeśli to dostałem źle) powiedział, że mogę coś zgłosić, ale musiałem obejrzeć reklamę, więc nacisnąłem „nie”, ale zmusiło mnie to do obejrzenia reklamy. Dlatego umieszczam 2 gwiazdki, proszę to naprawić
Nigdy nie pobieraj tej gry, mój telefon zawiesił się w trakcie gry i nie spaliłem baterii. Musiałem wymusić ponowne uruchomienie telefonu, nie będąc w stanie czegokolwiek dotknąć, a mój telefon prawie wybuchł, nigdy nie pobieraj tej gry, zawiesi się i spłonie Twoja bateria musiała dostać zupełnie nowy telefon i to było po prostu okropne