Post by verwarbhilretssa on Mar 4, 2022 22:19:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod wiele punktów ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io 2022 version ▞▞▞
Fajna gra polecam z całego serduszka ❤️
ADS są niewiarygodne. Unistalkowanie trzymaj się z daleka, zapisz swoje dane, to nie jest gra, tylko farma reklamowa z elementami gry.
Persian Nights: Sands of Wonders Приключенски kze
SUPER GIERKA POLECAM
Dlaczego te boty są na innym poziomie - za każdym razem, gdy gram, zaczynam i są co najmniej dwa boty, które mają ponad 1000 zdrowia, zanim przejdę przez pierwszą rundę. Nie miałbym nic przeciwko, ale nie ma sposobu, chyba że chcesz ciągle grindować i zostać całkowicie zniszczonym przez wiele dni, a często to nie wystarczy. Mieszanie elementów można wykonać w ciągu około 20 gier, do tego momentu wyssałeś z tego całą zabawę. Świetny pomysł na grę, wyjątkowo słaba realizacja.
Ta gra jest naprawdę fajna. Mnóstwo graczy. Jeśli wyłączysz swoje dane lub Wi-Fi, nie będziesz otrzymywać żadnych przerw. Tak trzymaj. Czuję też, że powinniście dodać darmowy tryb, w którym można grać bez poziomów
Graj w najlepsze Gry .io online na GrajTeraz. Zebraliśmy dla Ciebie najlepsze Gry .io. Zagraj z nami!
Wszystko jest całkiem nieźle z wyjątkiem reklam. To zrozumiałe, że musisz umieszczać reklamy, ale ta kwota tylko pogarsza grę dla graczy. Jeśli nie ja.
Co za gra wooooow, ta gra jest pełna niesamowitych sekretnych ataków 😎👍
gra jest totalnie nie warta, wyznacza się robić nic niemożliwa miejscami! nie polecam. Oby twórca zbankrutował.
Ta gra jest taka trudna. Jedynym sposobem na zdobycie diamentów jest ukończenie areny lub użycie żywiołu i zabicie 10, 20 i 100. To jest cholernie trudne, ponieważ AI może cię uderzyć, a ty musisz uderzyć ich DWA DO PIĘCIU RAZY, aby ich zabić. Jeśli chcesz się wściekać, zagraj w tę grę. Wiedziałem, dlaczego opinie są trochę złe, bo gra jest ZŁA. Zrzut ekranu w porównaniu z prawdziwą rozgrywką jest cholernie odległy. Jedynym sposobem na wygraną jest oglądanie DUŻO REKLAM, PONIEWAŻ JEŚLI UMRZESZ, CHCESZ BYĆ SILNIEJSZYM LUB PIENIĄDZE, REKLAMY!
Ta gra jest tak dobra, jak w innych grach .Na początku nie lubię tej gry, ale ta gra jest świetna
Magica.io Laga cvh
Ale dobre pokazywał inaczej niż na zdjęciach
Magica.io - Battle Royale Actie tuje
Jak byśće dali jojstik
Fajne szlifowanie gry i trochę zapłaty za wygraną/pay2win/p2w
Nie traktuj tego osobiście, ale reklamy przez większość czasu przeszkadzają i czasami kończą grę. Oceniłbym to 5/5, ale reklamy przeszkadzają, więc prawdopodobnie nie możesz umieścić tylu reklam, ile jest.
Ta gra miała potencjał, ale reklamy? Chodź, nawet ja wychodzę z Wi-Fi, aby grać zawsze i dodaje dlaczego? Czy możemy grać w tę grę bez dodatków? Nawet jeśli wyłączę Wi-Fi, zawsze dodaje dodatki, takie jak bruh, chodź, po prostu chcę grać?
Kiedy zaczynasz nowy etap, odtwarzana jest reklama, a potem natychmiast jesteś martwy. Przed tym błędem była to świetna gra
mega gra
Kurna fajna gra. Ale te reklamy na porażkę
To dobra gra, ale powodem 3 gwiazdek jest to, że gra i postacie są takie same, jak w axe.io Maby umieściła inną postać, która nie pojawia się w axe.io Mam nadzieję, że przeczytaliście ten miły dzień PS Kocham wasze gry bardzo
Magicka 2 - PlayStation Store
Zaktualizuj grę, dodaj więcej magicznej różdżki i dodaj kamerę z pierwszej osoby. Uwielbiam tę grę super❤❤🤗🤗
Z jakiegoś powodu gra nie uruchomi się po raz drugi po instalacji. I rzeczywiście, kiedy przechodzimy do następnego etapu, reklamy robią się jak umierające.
Jak dotąd naprawdę fajnie. Drzewa zaklęć są całkiem fajne, wciąż je odkrywam. Na razie żadnych problemów ze sprzętem. Płacenie za grę jest opcją, ale to tylko sprawia, że jesteś „trochę” lepszy. lubię 👍
Zrelaksuj się w Santas Magic Christmas a więc prostej i zabawnej grze o bombkach. Pomóż Mikołajowi zebrać zagubione prezenty w magicznym otoczeniu
Isadora Juice (Rossella Peccerillo) tekst Musica magica: (Musica magica) / Un messaggio tra le stelle / Io ti inseguo dove sei...
Magica.io - Battle Royale Märulimängud iej
Podoba mi się ta gra, jest tak fajna, że oceniam ją na 5 gwiazdek, jeśli było dziesięć, a chcesz ją ocenić na dziesięć. Możesz mieszać kolory, więc chore wow, życzę wam dobrej zabawy z tej gry😀😀😀😀
Ok, gra jest bardzo fajna, gdyby nie było tak wielu dodatków. Inną rzeczą, która może pomóc twojej grze, jest tworzenie większej liczby kombinacji, ponieważ nie gram na co dzień.istnieje również usterka polegająca na tym, że za każdym razem, gdy jesteś w grze, czasami twój ekran w grze łączy się z ekranem głównym gry i nie możesz tego naprawić, chyba że wyjdziesz z gry.plz naprawić te?
IL VOLO & Plácido Domingo - Notte Magica. helios na scenie. NIEROMANTYCZNY MARATON HORRORÓW. maraton filmowy. WYJDŹ ZA MNIE / napisy. kino kobiet.
Mam obsesję na punkcie pokonania tej gry. Byłem na ostatnim złotym etapie, przechodząc na 4/4 po zbyt wielu próbach. W holu pomiędzy, pojawiłem się w lewym górnym rogu między tonami przedmiotów, których nie mogłem przejść. Utknąłem. Koniec gry przez usterkę. Poważnie faceci? Napraw swoją grę. Zrujnowałem doświadczenie.
Grasz tylko przeciwko AI i powiedziałeś, że AI ma nad tobą przewagę. Mogą cię zastrzelić z poza ekranu. Lewo i prawo, to nie problem, ale w górę iw dół? Staje się dużym problemem. A także sztuczna inteligencja ma doskonały cel, podczas gdy twój cel jest szalenie zahamowany przez okropne sterowanie, w szczególności ruch. Sposób, w jaki poruszasz się kijem, nie jest wystarczająco precyzyjny, a kij jest tak mały, że Twój palec ześlizgnie się i będziesz siedzącą kaczką. Zmienił się ranking, bo gra się pogorszyła i zaczął brakować pieniędzy.
Gra nawet fajna ale za dużo zależy od szczęścia nie od największych możliwości celowania bardzo utrudniających granie, zresztą jak każda inna gra jest ustawiona na ustawianie pieniędzy i na jedną 1/2 rundy włącza się reklama, bilans graczy jest ,właściwie to nie
za dużo reklam ale poza tym fajna gierka
Japońskie filmy i seriale | Oficjalna witryna Netflix
Wow tyle reklam w każdym meczu
Wiem, jak trudno jest zrobić kilka lub więcej gier, ale nie sprawiaj, że gracze mają dość dużo reklam, daj spokój, po prostu daj sobie spokój bez reklam ...
Witajcie twórcy Magica Więc chcieliśmy napisać recenzję o czymś do rozważenia. W tej chwili dałem więc grze 3 gwiazdki. Gra jest fajna, ale mam kilka problemów. 1. „Brak możliwości widzenia” Czyli na przykład. Atak spoza ekranu Prowadzi do braku czasu na zobaczenie go i reakcję. Inną rzeczą jest pojawianie się mocy z poziomu. Blokuje widok przed atakami ludzi. Propozycje. Dodaj interfejs mapy lub przywróć FOV. Dodaj opcje, aby przenieść wyskakujące okienko zasilania.
Do syf
Gra jest przyjemna, ale te reklamy były tak irytujące, że zmuszają Cię do odinstalowania gry
w moich 10 ulubionych grach jest numerem 4
Najlepsza gra w historii, mam prawie wszystkie skórki. Lubię też tę grę, ponieważ możesz tworzyć różne zaklęcia, które mam wszystkie. Lubię żywioł grzmotu i ognia. I upewnij się, że odwiedzicie kanał Casual Azur Games i zasubskrybujcie go.👍👍👍👍👌👌👌👌👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🤗🤗🤗 🤗🤗.
koncepcja gry jest fajna, ale to kolejna gratka dla deweloperów, za każdą małą rzecz, którą musisz obejrzeć 30-sekundową reklamę. nie warte
Magica.io פעולה okmo
Za dużo reklam huuh 😡😡😡
Magica.io - Battle Royale Akčné uvx
Fajna gra wciąga bardzo Posiadam też Axes.io
Nie możesz kiedy. Jest pewien moment w grze, w którym wszystko, co możesz zrobić, to grindować godzinami, nawet nie przechodząc drugiego etapu, aby awansować, aż w końcu otrzymasz broń, która może być może o połowę mniejsza od tego, co potrafią przeciwnicy. Zrobili też dwa razy tyle zdrowia, ile miałem. Miałem 515 punktów zdrowia, a podstawowa piłka startowa zadała 1129 obrażeń. Zrównoważ grę, proszę.