Post by verwarbhilretssa on Mar 4, 2022 22:12:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ INFINITE HERO : 3D Idle RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ INFINITE HERO : 3D Idle RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone hackowanie monet ▞▞▞
▞▞▞ INFINITE HERO : 3D Idle RPG 2022 version ▞▞▞
Zabawna gra wymaga kilku poprawek, potrzebuje otwartego wszystkiego dla pudeł, lepszy system PvP arena nigdy nie aktualizuje statystyk ludzi
Gra zawiesza się, gdy na ekranie ładowania została odinstalowana i ponownie zainstalowana, nadal ma podłączoną obsługę, ale nie ma odpowiedzi 😕 trzeba to naprawić, ponieważ poświęciłem dużo czasu i pieniędzy na tę grę
Super
Jak dotąd działa płynnie. Doda więcej w miarę postępów.
Nie jest zły.
Jak dotąd dobra mała gra
Bezczynna gra. Fyi To koreańska gra, a nie chińska, dla tych, którzy nie widzą różnicy. Ja nawet nie rozumiem żadnych języków azjatyckich, po prostu wiem co to za język.
Świetna fajna gra. Uwielbiam system rankingowy. Proszę zaktualizować sojusze i światowych bossów, aby było bardziej interesujące. W trybie offline nic nie zarabiamy, to bezcelowe.
Kung hilig mo to rpg na bezczynne sugerowane ko do pang palipas oras haahaha
bardzo gry p2p. unikaj tego póki możesz
Powolny grindowy postęp, ale dobry do zasypiania
Świetna gra 🎮
Niesamowite gry!
무한의영웅 : 3D 방치형 RPG 시뮬레이션 ltb
Gra zawiesza się po około 15 sekundach od jej uruchomienia. Systematycznie.
Gra bardzo potrzebuje tłumaczenia! Nagrody offline nie działają. Mógłby również mieć jakiś samouczek. Krzywa uczenia się nie jest zbyt stroma, ale jednak.
Nie mogę nawet grać. Błąd SDK lol
Nudna gra cash grab, nie ma pełnych angielskich tłumaczeń w grze, często się zawieszała. Nie warto pobierać
După ce părăseam jocul, când reveneam butonul pentru boss nu mergea. In rest e un joc interesant, grafica buna și efecte interesant. Îl recomand pentru cei calora nu au mult timp pentru dezvoltarea personajului dar vor ceva care să îi relaxeze.
Nagrody proszę!
Tak się cieszę, że naprawiłeś wszystkie pojawiające się błędy. To naprawdę dobra gra. Poza tym dziwne kojarzenie w pvp, ta gra jest tego warta lol.
Ciekawa jak dotąd gra.
Najnudniejszy bezczynny bohater, w który grałem. Hoam.. Odblokowanie nowej zawartości zajmuje godziny RĘCZNEGO bezczynności.. -_-"
Cieszę się, że ta gra jest bardzo bezmyślna
Nagrody offline nie działają idą do zbierania, ale nie otrzymujesz nagrody
Szybkie tempo, potwory są łatwe do zabicia
Usunął moje konto, dlatego umieściłem 3 gwiazdki na ir. PS Mimo to nadal lubię tę grę.
automatyczne zamknięcie gry
Zabawna gra bezczynności
Zbugowane nagrody offline i ogólnie gra jest bardzo prosta… nic specjalnego…
Po prostu kolejna gra z systemem VIP. Każda gra z VIP ma na celu tylko szybkie zarobienie pieniędzy, zanim zniknie.
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simulátory xsoh
W porządku. Musi zostać przetłumaczony i po prostu zaczyna się bez samouczka. wydaje się bardzo liniowy i nie wydaje się, aby historia była tylko postępem.
Koykot
Fajna gra, ale ludzie są tak niegrzeczni, że jeśli nie masz koloru imienia, wyzywają cię i nie słuchają
Daj mu czas, ale na razie przepuść. Niska stabilność, w połowie przetłumaczone.
Solidna gra bezczynności AFK. Nie oszałamiający, ale dobry do zabicia czasu. Nagrody offline działają dobrze. Czasami jednak musisz zapisać ręcznie, straciłem kilka minut czasu na grę, ponieważ nie zapisałem przed przejściem do trybu offline.
Dobra .
Prosty, dobry wizualnie dla mnie 9/10 jest świetny.
Zarabiam Token i uwielbiam tę grę haha
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simülasyon qvp
PODAWAĆ. Postęp offline nie działa. 2 dni z rzędu bez zysków i jestem na odpowiednim poziomie. Sama gra jest bardzo słaba. Jest to w 100% liniowa gra, w której nie ma możliwości wyboru gracza, dzięki czemu twoja postać różni się od mojej. Tjere nie ma statystyk poza HP i ATK. Ponadto loch zygzakowaty musi być możliwy do pominięcia lub całkowicie usunięty. Jest to powolny, nudny loch, który musisz robić 15 RAZY dziennie.
😕.
Uwielbiam mechanikę gry. Częstość wypadania ze skrzyń wydaje się ekstremalna...
Zrobione na razie wystarczająco dużo
Silnie uzależniające.Jedynym powodem, dla którego nie przyznam 5 gwiazdek, jest to, że wydaje mi się, że można zaktualizować grafikę, a także uważam, że musi być więcej powodów, aby używać klejnotów. Inne niż tylko broń/zbroja dobiera. Czy możesz dodać wybór płci?
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Penyelakuan moj
Animal Kingdom: Coin Raid Eventyr vsx
Najnudniejsza gra na świecie.
Najlepszy bezczynny RPG, w jaki kiedykolwiek grałem
Wysokie nadzieje
Całkiem dobre
Nowa gra potrzebuje więcej efektów, ale dobrze
Dobra gra